Întoarce-te la site

Fundraising tips and tools smart from the start: ateliere gratuite în Buzău și Râmnicu Vâlcea

Fundația Comunitară Buzău și Fundația Comunitară Vâlcea, alături de partenerii săi Galantom.ro, Asociația TechSoup și Asociația pentru Relații Comunitare, invită ONG-urile și grupurile de inițiativă din Buzău (pe 17 octombrie 2019) și din Râmnicu Vâlcea (pe 24 octombrie 2019) la două ateliere gratuite despre resurse, instrumente și mecanisme de fundraising.

Atelierele fac parte din seria de întâlniri Sharing The Good Work inițiate de platforma Galantom.ro la care se alătură Asociația Techsoup și Asociația pentru Relații Comunitare. Aceste ateliere sunt dedicate ONG-urilor și grupurilor de inițiativă și încurajează schimbul de experiență în domeniul fundraisingului și fundraisingului online în special.

Speakeri pentru cele două ateliere vor fi:

  • László Bodor și Andrei Chirtoc de la platforma Galantom.ro
  • Gabriela Anghel și Ana Stamatescu de la Asociația Techsoup
  • Mihai Tudorică de la Asociația pentru Relații Comunitare 

Durata atelierelor va fi de aproximativ 4 ore și vor fi atinse următoarele subiecte:

  1. START Fundraising - de ce e important să ții cont când începi o campanie de fundraising ca să te asiguri că tot ceea ce faci îți va aduce fonduri și în anii următori, nu doar acum? De unde începi? Pe cine implici? Cum îi convingi pe donatori să ți se alăture?
  2. Peer to peer fundraising - cum poți să transformi “fanii” în fundraiseri, cu exemple și studii de caz din campaniile desfășurate prin platforma Galantom.ro.
  3. Programul TechSoup România - cum să navighezi pe www.techsoup.ro și cum să accesezi produse software, soluțiile cloud și alte oportunități pentru organizația ta. Primii pași în fundraising digital: cum soliciți Google AdGrants prin Programul Google for Nonprofits și cum pornești la drum alături de Programul Airbnb Social Impact Experiences.

PENTRU ÎNSCRIERE te rugăm să completezi formularele de mai jos (în funcție de locația unde vrei să participi)

Atelierul de la Buzău va avea loc pe 17 octombrie, ora 14:00 la Casa Berarilor, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 38, Buzău. Pentru orice detalii legate de acest atelier, contactați Fundația Comunitară Buzău.

Atelierul de la Râmnicu Vâlcea va avea loc pe 24 octombrie, ora 14:00 la YOUTH HUB Râmnicu Vâlcea, Str. Colonel Badescu, nr. 5. Pentru orice detalii legate de acest atelier, contactați Fundația Comunitară Vâlcea.

broken image