• Tehnologia poate susține o Românie mai educată și mai democratică.

  Asociația Techsoup face tehnologia mai ușor de înțeles și de accesat pentru unii dintre cei care pot schimba România în bine: organizații nonprofit, profesori și elevi

  Din 2010, îi ajutăm să își atingă potențialul uman, civic și profesional și

  să participe activ la transformarea digitală a societății.

 • Echipa executivă

  Suntem o echipă unită de aceeași pasiune pentru societate civilă și educație pentru viitor.

  Iată echipa noastră executivă, în ordinea cronologică în care membrii ei s-au alăturat organizației începând cu 2011.

  broken image

  Radu Moțoc

  President

  Radu are 24 de ani de experiență profesională în sectorul nonprofit din România. A fost, pe rând, voluntar, coordonator de proiecte, manager de granturi și director de programe, în organizații precum Asociația Pro Democrația, ActiveWatch, Fundația pentru o Societate Deschisă. A preluat conducerea executivă a Asociației Techsoup în 2012.

  Este, de asemenea, președinte al consiliului director al Centrului pentru Resurse Juridice, organizație care pledează pentru respectarea drepturilor omului și accesul liber la un act de justiție echitabil.

   

  Radu este licențiat în științe politice la Universitatea din București și a urmat studii de master în relații internaționale la Institutul de Cercetări Politice al Universității din București.

  Este absolvent al programului Aspen Young Leaders al Institutului Aspen România și a fost bursier al programului Marshall Memorial Fellows al German Marshall Fund of the United States.

  broken image

  Elena Coman

  Director of Development

  Elena lucrează de aproape 20 de ani în sectorul nonprofit, muncă începută și consolidată în organizații precum Clubul Român de Presă sau Fundația pentru o Societate Deschisă. Este parte din echipa Asociației Techsoup încă din 2012.

   

  Elena este absolventă de liceu pedagogic, licențiată în științe politice la Școala Națională de Științe Politice și Administrative și are un master în etică aplicată la Facultatea de Filosofie, Universitatea din București.

  Este alumnă IVLP - International Visitor Leadership Program al US Department of State, ca parte a programului ”Education in a digital world”.

  broken image

  Gabriela Anghel

  Senior Program Manager

  Gabriela s-a alăturat Asociației Techsoup în 2016, după ce a gestionat proiecte de consultanță în sectorul privat vreme de 12 ani. A descoperit impactul pe care sectorul nonprofit îl produce în comunitate ca voluntară într-un grup de inițiativă civică din București.

   

  Studentă Erasmus în teorie politică la Università degli Studi di Cagliari, Italia, Gabriela este licențiată în științe politice și are un master în comunicare și relații publice la Universitatea din București.

  Este, de asemenea, alumnă a Professional Fellows Program al US Department of State, Bureau of Educational and Cultural Affairs, în bună guvernare și societate civilă.

  broken image

  Adela Beca

  Educational Program Director

  Adela s-a alăturat echipei în 2019, după aproape 10 ani de lucru în marketing și comunicare în sectorul privat și public. Timp de 2 ani a fost profesor pentru învățământ primar într-un sat de lângă București, în cadrul programului Teach for Romania. Așa și-a descoperit pasiunea pentru educație și a decis să se dedice noului ei obiectiv: acela de a sprijini cât mai mulți profesori să acceseze resurse de dezvoltare profesională de calitate.

   

  Studiile ei includ un master în publicitate la o școală de afaceri, marketing și comunicare din Barcelona și o diplomă de licență în publicitate de la Universitatea din București – Jurnalism și Studii de Comunicare. Este alumnă IVLP - International Visitor Leadership Program al US Department of State, ca parte a programului ”Hidden no more - Women in STEM”.

  broken image

  Natalia Șeremet

  Marketing Manager

  Natalia s-a alăturat echipei în 2020. A lucrat mai bine de 7 ani în marketing și comunicare în sectorul bancar, păstrând în același timp legături strânse cu sectorul nonprofit din Republica Moldova. În cele din urmă, dorința interioară de a face parte din schimbarea socială a motivat-o să facă pasul spre munca în sectorul nonprofit.

   

  Natalia deține o diplomă de master în management bancar și financiar și o diplomă de licență în administrație publică de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați și are o pasiune nestinsă pentru comunicarea nonprofit și campanii sociale.

  broken image

  Loredana Luțescu

  Community Manager

  Loredana este activă în sectorul neguvernamental de aproape 9 ani, timp în care s-a dedicat mai multor cauze, însă dezvoltarea organizațională și cea de comunități sunt ariile în care și-a descoperit adevărata pasiune. S-a alăturat echipei Asociației Techsoup în 2023.

   

  Este licențiată în studii culturale și a urmat un master de publicitate și promovarea vânzărilor la Universitatea de Vest din Timișoara. Totodată, este trainer și manager de proiect acreditat, cu peste 30 de sesiuni de formare facilitate și multe proiecte coordonate.

  broken image

  Livia Untaru

  Course Development Manager

  Livia s-a alăturat Asociației Techsoup în 2023, pentru a contribui la crearea de experiențe de învățare și dezvoltare profesională pentru profesorii din școlile publice din România. Înainte de acest rol, a avut oportunitatea să predea la o școală internațională din București.

   

  Livia are un master în științele educației de la Universitatea Utrecht și o licență în administrarea afacerilor internaționale de la Universitatea de Științe Aplicate Fontys, ambele din Țările de Jos. Pentru un semestru a studiat psihologie organizațională la Politehnica Otago din Noua Zeelandă.

  broken image

  Laura Istrate

  Community Manager

  Laura are o experiență de peste 15 ani în sectorul non-guvernamental, lucrând în organizații sociale și de protecția mediului, colaborând cu entități precum Apis PM Feedback, Pro Democrația, Propark Fundația pentru Arii Protejate și Federația ONG-urilor Sociale din Transilvania. Din noiembrie 2023, este parte a echipei Asociației Techsoup. Pasionată de educație în general și de proiectele pentru tineri, Laura este implicată și în mișcarea de voluntariat din 2007.

  Laura este licențiată în drept la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia și, în prezent, urmează un master în antropologie la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

 • Echipa extinsă

  Colaboratorii noștri constanți.

  Contabilitate și audit financiar

  FIX Contab

  Instructional design

  Roxana Munteanu

  Design vizual

  Bogdan Moga, www.bogdanmoga.com

  Fotografie

  Cosmin Sbârcea

 • Consiliul Director

  Află mai multe despre membrii Consiliului Director al Asociației Techsoup.

  broken image

  Radu Moțoc

  President

  Radu Moțoc are peste 20 de ani de experiență în sectorul nonprofit din România. Este absolvent al programului Young Leaders al Institutului Aspen România și bursier al programului Marshall Memorial Fellowship al German Marshall Fund of the United States.

  broken image

  Mădălina Mocan

  Vice president

  Mădălina este membru executiv al Consiliului Director ProTect, platformă națională care reunește organizațiile neguvernamentale din domeniul antitrafic, și cercetător afiliat Centrului pentru Studiul Democrației.

  Este alumnă a programului Young Leaders al Institutului Aspen România, bursieră a programului Marshall Memorial Fellowship a German Marshall Fund of the United States și moderatoare a seminariilor de leadership ale Aspen Institute.

  broken image

  Andrei Roth

  Board member

  Andrei are o vastă experiență în telecomunicații și IT. Conduce proiecte strategice inter-departamentale și inter-geografice în UiPath, unicornul tehnologic românesc. A absolvit UC Berkeley Haas School of Business cu o diplomă de licență în științe.

  broken image

  Andrei Pogonaru

  Board member

  După 9 ani petrecuți studiind și lucrând în străinătate, Andrei s-a întors în România pentru a se alătura afacerii de familie. A inițiat în România proiectul de social banking Good.Bee și un fond de private equity. Andrei este absolvent de licență și master în matematică la University of Cambridge și absolvent al programului comun de Executive MBA al Columbia Business School și London Business School.

 • Fondator

  Asociația Techsoup a fost fondată în România în 2010.

  broken image

  Chris Worman

  Founder and honorary member of the association

  Sosit inițial în România ca voluntar Peace Corps, Chris a creat mai târziu prima fundație comunitară din România - Fundația Comunitară Odorheiu Secuiesc - și a construit întreprinderi sociale și programe educaționale pentru lideri ai societății civile din România.

  În prezent, este consultant în dezvoltare organizațională și parteneriate strategice, precum și Senior Advisor al Connect Humanity, organizație pe care a cofondat-o în 2020. Chris are un master în Politici Publice de la UC Berkeley, Goldman School of Public Policy.

 • TechSoup și TechSoup Global Network

  broken image

  Asociația Techsoup este membră a TechSoup Global Network din 2010.

   

  TechSoup Global Network este o rețea internațională de organizații care gestionează programe de consolidare a utilizării tehnologiei de către organizațiile nonprofit din toată lumea.

  Fiecare partener din rețea își adaptează programul la nevoile comunității sale de organizații nonprofit și împărtășește informații cu alți parteneri de rețea pentru a servi mai bine comunitățile din întreaga lume.

  broken image

  Asociația Techsoup este membră și a TechSoup Europe, rețeaua europeană de organizații care sprijină utilizarea tehnologiei de către ONG-urile europene.