• Tehnologia poate susține o Românie mai educată și mai democratică. Asociația Techsoup face tehnologia ușor de înțeles și de accesat pentru cei care pot schimba România.

  Din 2010, îi ajutăm să își atingă potențialul și să participe activ la transformarea digitală a societății.

 • Echipa executivă

  Suntem o echipă de oameni cu experiențe profesionale și academice diferite, uniți de aceeași pasiune pentru societate civilă și educație digitală.

  Radu Moțoc

  Executive Vice president

  Radu Moțoc are peste 20 de ani de experiență profesională în sectorul nonprofit din România. A fost, pe rând, voluntar, coordonator de proiecte, manager de granturi și director de programe în organizații precum Asociația Pro Democrația, ActiveWatch, Fundația pentru o Societate Deschisă. În prezent, face parte din consiliul de administrație al Centrului pentru Resurse Juridice, organizație care pledează pentru respectarea drepturilor omului și accesul liber la un act de justiție echitabil.

   

  Este licențiat în Științe Politice la Universitatea din București și a urmat studii de master în relații internaționale la Institutul de Cercetări Politice al Universității din București. Este absolvent al programului Aspen Young Leaders al Institutului Aspen România și a fost bursier al programului Marshall Memorial Fellows al German Marshall Fund of the United States.

  Elena Coman

  Director of Innovation and Growth

  Elena lucrează în sectorul nonprofit ca designer de programe sau comunicator de aproape 20 de ani. S-a alăturat echipei Asociația Techsoup în 2012 și se simte cel mai bine dezvoltând și coordonând experiențele de dezvoltare profesională pentru profesorii din școlile publice din România.

   

  Este absolventă de liceu pedagogic, licențiată în Științe Politice la Școala Națională de Științe Politice și Administrative și are un master în Etică la Facultatea de Filosofie, Universitatea din București. De asemenea, este alumnă IVLP - International Visitor Leadership Program al US Department of State, ca parte a programului ”Educația într-o lume digitală”.

  Gabriela Anghel

  Program Manager

  Gabriela s-a alăturat Asociației Techsoup după ce a gestionat proiecte de consultanță în sectorul privat vreme de 12 ani. În anul 2016, în timp ce era voluntară într-un grup de inițiativă civică, a descoperit impactul pe care sectorul nonprofit îl produce în comunitate.

   

  Studentă Erasmus în teorie politică la Università degli Studi di Cagliari, Italia, Gabriela este licențiată în științe politice și are un master în comunicare și relații publice la Universitatea din București. Este, de asemenea, alumnă a Professional Fellows Program al US Department of State, Bureau of Educational and Cultural Affairs, în bună guvernare și societate civilă.

  Ana Stamatescu

  Educational Programs Lead

  Ana lucrează și este voluntară pentru diferite organizații de educație și tineret încă din 2008. Când nu se ocupă de MOOCs și competențele digitale, se dedică pasiunii pentru sporturi în aer liber, călătorii și lilieci. În 2017, Ana a fost nominalizată de Forbes România pentru „30 sub 30 de ani”. Din 2018, este alumnă Bosch Alumni Network ca Changemaker Fellow.

   

  Este absolventă a Facultății de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica din București și are un master în managementul afacerilor la Academia de Studii Economice.

  Adela Beca

  Educational Programs Lead

  Adela s-a alăturat echipei noastre în 2019, după aproape 10 ani de lucru în marketing și comunicare în sectorul privat și public. Apoi timp de 2 ani a fost profesor pentru învățământ primar într-un sat de lângă București, în cadrul programului Teach for Romania. Așa și-a descoperit pasiunea pentru educație și a decis să se dedice noului ei obiectiv: acela de a sprijini cât mai mulți profesori să acceseze traininguri și resurse de calitate.

   

  Studiile ei includ un master în publicitate la o școală de afaceri, marketing și comunicare din Barcelona și o diplomă de licență în publicitate de la Universitatea din București – Jurnalism și Studii de Comunicare.

  Natalia Șeremet

  Program Manager

  Natalia s-a alăturat echipei noastre în 2020. A lucrat mai bine de 7 ani în marketing și comunicare în sectorul bancar, păstrând în același timp legături strânse cu sectorul nonprofit din Republica Moldova. În cele din urmă, dorința interioară de a face parte din schimbarea socială a făcut-o să facă pasul spre lucrul în domeniul nonprofit.

   

  Natalia deține o diplomă de master în management bancar și financiar și o diplomă de licență în administrație publică de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați și are o pasiune nestinsă pentru comunicarea nonprofit și campanii sociale.

 • Echipa extinsă

  Colaboratori apropiați ai echipei executive.

  Branding și design

  Bogdan Moga, www.bogdanmoga.com

  Contabilitate și audit financiar

  FIX Contab

 • Consiliul Director

  Află mai multe despre membrii Consiliului Director al Asociației Techsoup.

  Chris Worman

  Fondator și Președinte

  Chris a creat prima fundație comunitară din România - Fundația Comunitară Odorheiu Secuiesc, a construit numeroase întreprinderi sociale și programe educaționale pentru lideri ai societății civile din România.
  În prezent, este co-fondator al Connect Humanity.
  Chris are un master în Politici Publice de la UC Berkeley, Goldman School of Public Policy.

  Radu Moțoc

  Vice președinte executiv

  Radu Moțoc are peste 20 de ani de experiență în unele dintre cele mai importante ONG-uri din România: Fundația pentru o Societate Deschisă, ActiveWatch, Asociatia Pro Democratia.
  Este absolvent al programului de burse Marshall Memorial al German Marshall Fund.

  Mădălina Mocan

  Membru de Board

  Mădălina este cercetător afiliat la Centrul pentru Studiul Democrației, doctorand în Științe Politice la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și asistent universitar asociat în teorie politică. Anterior, a fost director executiv al Centrului Rațiu pentru Democrație în România.
  Este alumnă a programului Aspen Institute Romania Young Leaders și German Marshall Transatlantic Fellow.

  Andrei Roth

  Membru de Board

  Andrei are o vastă experiență în telecomunicații și IT. Conduce proiecte strategice inter-departamentale și inter-geografice în UiPath, unicornul tehnologic românesc.
  A absolvit UC Berkeley Haas School of Business cu o diplomă de licență în științe.

  Andrei Pogonaru

  Membru de Board

  După 9 ani petrecuți studiind și lucrând în străinătate, Andrei s-a întors în România pentru a se alătura afacerii de familie. A inițiat proiectul Good.Bee și un fond de private equity. Good.Bee este un serviciu axat pe „banking the unbanked”.
  Andrei este absolvent de licență și master în matematică la Universitatea din Cambridge, Marea Britanie.
 • TechSoup și TechSoup Global Network

  Asociația Techsoup este membră a TechSoup Global Network din 2010.

   

  TechSoup Global Network este o rețea internațională de organizații care gestionează programe de consolidare a utilizării tehnologiei de către organizațiile nonprofit din toată lumea.

  Fiecare partener din rețea își adaptează programul la nevoile comunității sale de organizații și împărtășește informații cu alți parteneri de rețea pentru a servi mai bine comunitățile din întreaga lume.

  Asociația Techsoup este membră și a TechSoup Europe, rețeaua europeană de organizații care sprijină utilizarea tehnologiei de către ONG-urile europene.

 • Rapoarte anuale

  Citește despre evoluția programelor noastre în ultimii ani.

Toate postările
×