Întoarce-te la site

Asociația Techsoup invită ONG-urile la AWS Loft Bucharest 2019

· ProgramulTechSoup,TehnologiePentruONG

În perioada 11-15 noiembrie va avea loc primul eveniment Amazon Web Services (AWS) Loft din regiune. Pe parcursul întregii săptămâni, profesioniști din domeniul IT și nu numai pot participa la ateliere dedicate pentru a își imbunătăți abilitățile tehnice, a colabora cu colegii și a discuta unu la unu cu inginerii și experții AWS, Dendrio, Bitdefender sau Blugento.

broken image

Pe 13 noiembrie, de la ora 14:00, vom fi prezenți la AWS Loft Bucharest pentru a vorbi despre Programul de credite Amazon Web Services (AWS) dedicat organizațiilor non-profit din România. Ne bucurăm să ne alăturăm astfel celui mai mare eveniment AWS din regiunea CEE.

Participarea noastră la Amazon Web Services Pop-Up Loft Bucharest este oportunitatea de a duce vestea despre programul AWS Credits for Nonprofits, disponibil prin Programul TechSoup România, în comunitatea tech. În ultimii ani, comunitatea IT s-a implicat din ce în ce mai mult în sectorul non-profit, ajutând diferite organizații să crească, să își facă auzite cauzele prin dezvoltarea infrastructurii IT. Comunitatea IT va afla astfel cum poate ajuta și mai mult organizațiile din România cu ajutorul AWS Credits, pe care acestea le pot accesa prin TechSoup. - Gabriela Anghel, Managerul Programului TechSoup România

Alături de noi, îi vom avea și pe prietenii de la WWF România care vor povesti despre cum folosesc și cum îi ajută creditele AWS accesate prin Programul TechSoup.

broken image

Mai multe despre Creditele AWS pentru ONG-uri poți afla și din:

Despre Asociația Techsoup

Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei, pentru tineri, profesori și organizații nonprofit. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană. Mai multe despre misiunea organizației și proiectele Asociației Techsoup pe www.asociatiatechsoup.ro