Aplică acum pentru finanțările Meet and Code 2019: 27.000 EURO pentru 90 de evenimente de programare și tehnologie.

Asociația Techsoup, susținătoarea activităților Europe Code Week în România, a dat startul înscrierilor pentru cea de-a treia ediție Meet and Code.

Organizațiile non-profit din România (inclusiv asociaţii de părinți, elevi, profesori sau organizații din domeniul educației) sunt invitate să propună evenimente de programare sau de tehnologie pentru copii și tineri cu vârsta între 8 și 24 de ani, în cadrul inițiativei europene Meet and Code.

Din toate propunerile vor fi selectate 90 de evenimente care vor primi un grant de 300 de euro fiecare. Așadar, o organizație se poate înscrie online, cu unul sau mai multe evenimente, în perioada 3 iunie - 8 septembrie 2019. Procesul de evaluare și finanțare se va derula pe toată durata perioadei de înscriere. Rezultatul evaluării va fi disponibil în aproximativ 4 săptămâni, iar o organizație poate primi finanțare pentru cel mult 3 evenimente.

Activitățile se vor desfășura în cadrul Europe Code Week, în perioada 5-20 octombrie 2019.

Cum puteți aplica pentru finanțare:

I. Organizații înscrise în programul Meet and Code 2018: autentificare cu credențialele anterioare

(click pe buton pentru autentificare)

II. Organizații noi în programul Meet and Code

Pasul 1:

(click pe buton pentru creare cont personal)

Pasul 2:

După autentificarea în contul personal, vei ajunge la pasul în care va trebui ori să dovedești înregistrarea și validarea în Programul TechSoup printr-un cod de validare*, ori să începi procesul gratuit de înregistrare și validare în TechSoup**.

Atenție! Procesul de validare al organizației în TechSoup poate dura până la 2 zile. Astfel, pentru a nu pierde termenul limită de înscriere, trebuie să înregistrezi organizația ta în Programul TechSoup cel târziu joi, 5 septembrie.

* va trebui să ai la îndemâna credențialele tale de autentificare pe techsoup.ro.

** va trebui să ai la îndemâna: copia după Certificatul de Înregistrare Fiscală, Statul organizației semnat de fondatori, Certificatul de înregistrare în registrul special sau hotărârea judecătorească de înființare, precum și detaliile bancare ale organizației (codul IBAN).

Pasul 3:

Vei putea să aplici la finanțările Meet and Code printr-un formular dedicat care va apărea pe ecran imediat după finalizarea pasului 2.

Inițiatorii Meet and Code

Compania de software SAP, organizația germană non-profit Haus des Stiftens gGmbH, Asociația Techsoup și ceilalți parteneri ai rețelei TechSoup Europe sunt organizatorii inițiativei Meet and Code.

Puteți afla mai multe detalii despre program și de la Ana Stamatescu,  Digital Education Coordinator,  Asociația Techsoup : romania@meet-and-code.org

Vă dorim succes!