Întoarce-te la site

Techsoup lansează Tech4Stories

Tech4Stories este un program pentru ONG-uri și grupuri civice care au idei de campanii de comunicare pentru răspândirea mesajul civic în afara camerei lor de rezonanță

Pe 19 februarie 2018, Asociația Techsoup dă startul primei ediții a programului Tech4Stories în România, un program care găsește cea mai bună cale de mobilizare pentru binele social și pentru justiție socială, prin explorarea instrumentelor digitale și a strategiilor de comunicare proactivă și reactivă.

Tech4Stories este un program care duce adevărul despre activitatea și impactul ONGurilor dincolo de camerele noastre de rezonanță. Se adresează acelor organizații neguvernamentale și grupuri civice care doresc să dezvolte campanii de comunicare prin care:

  • să răspândească mesajul civic în afara camerei de rezonanță.
  • să mobilizeze susținătorii organizației/grupului pentru acțiune civică.
  • să inițieze un dialog civic în vederea unei campanii de advocacy.

Astfel, ONG-urile și grupurile civice își pot înscrie ideea de campanie până pe 15 martie pe site-ul tech4stories.asociatiatechsoup.ro, iar ideea lor poate fi una dintre cele 10 campanii care vor intra în acceleratorul Tech4Stories.

Ce presupune “acceleratorul Tech4Stories”? 10 campanii de comunicare gândite de organizații și grupuri civice vor beneficia de training cu experți internaționali și coaching. Reprezentanții celor 10 organizații și grupuri vor participa la trainingul “Advocating for your mission and creating your narrative”, training în care își vor defini ideea de campanie și vor realiza planul de implementare a campaniei. Toate cele 10 organizații și grupuri vor trece printr-un proces personalizat de coaching cu experții Tech4Stories, astfel încât să poată fi implementate ASAP. Una din cele 10 campanii va primi sprijin financiar (în valoare de 10,000 USD) pentru scalarea impactului pentru o campanie care se va desfășura în luna septembrie, conform calendarului programului.

Dacă reprezinți o organizație neguvernamentală sau un grup civic care are nevoie de resursele puse la dispoziție de Tech4Stories, aplică acum pe tech4stories.asociatiatechsoup.ro cu ideea ta de campanie de comunicare socială. Apără adevărul și comunică-l eficient!

Urmărește-ne pe pagina de Facebook a Asociației Techsoup pentru a fi la curent cu noutățile legate de programele Techsoup pentru ONGuri.

Tech4Stories este un program inițiat de Techsoup Europe și finanțat de Charles Stewart Mott Foundation. În 2018, Tech4Stories se desfășoară în două țări pilot – în România prin Asociația Techsoup și în Bosnia-Herțegovina prin TechSoup Balkans.

broken image