Întoarce-te la site

Asociația Techsoup este nominalizată la Gala Premiilor Radio România Cultural pentru programele de educație digitală

· predauviitor,STEAM Education,premii

Anunțăm cu bucurie și mândrie că Asociația Techsoup este nominalizată la categoria Educație a Galei Premiilor Radio România Cultural, ediția a XXIII-a.

Nominalizarea vine ca o recunoaștere a eforturilor noastre de a oferi programe de dezvoltare profesională de calitate profesorilor și elevilor din România, dar și ca factor de motivație în plus pentru a continua să creăm resurse și experiențe de învățare gratuite.

#TechsoupPentruEducatie reprezintă o serie de programe și proiecte de dezvoltare profesională pentru profesori, cu și despre competențe STEAM (educație AI, informatică prin product development), competențe digitale și pedagogie, inclusiv pedagogie digitală, în România și Republica Moldova, pentru toate nivelurile de învățământ preuniversitar.

Toate sunt operaționalizate pe Platforma de Cursuri Predau Viitor, un ecosistem de învățare gratuită și asincron pentru profesori din România și pentru profesori vorbitori de limbă română din Republica Moldova și diaspora, în care peste 10.000 de profesori se dezvoltă profesional prin cursuri asincron despre cele mai recente tehnologii și cele mai eficiente pedagogii.

Credem cu tărie că nu pot exista elevi pregătiți pentru lumea în continuă schimbare fără profesori bine pregătiți și sprijiniți și le mulțumim tuturor profesorilor care aleg să învețe alături de noi și care înțeleg ce rol important au în modelarea viitorilor cetățeni și profesioniști!

 

Îi felicităm totodată pentru nominalizare și activitate: World Vision România și Fundația Omv Petrom, pentru programul „Start în educație” și compania ASCENDIA, pentru realizarea și dezvoltarea platformei LIVRESQ, colegi de nominalizare la categoria Educație.

Este o onoare să fim în compania tututor oamenilor de cultură nominalizați și le mulțumim jurnaliștilor de la Radio România Cultural pentru munca lor jurnalistică în serviciul interesului public.

Lista tuturor nominalizărilor poate fi consultată aici:

 

Adela Beca, director programe educaționale Asociatia Techsoup

Vă invităm să asculți interviul despre nominalizare oferit de colega noastră, Adela Beca, Director Programe Educaționale, aici: