Întoarce-te la site

Ascultă Sinapse, primul podcast Techsoup pentru Educație

#PodcastSinapse #TechsoupPentruEducatie #IndreptarDigital #PredauViitor 

 

Astăzi, 14 februarie, lansăm Sinapse  primul podcast Techsoup pentru Educație, creat cu mare dragoste pentru profesori de echipa Asociației Techsoup.

În Sinapse, conectăm pedagogia cu tehnologia și explorăm legăturile dintre școală și viitorul elevilor ca oameni, cetățeni și profesioniști.

Misiunea noastra este să vă aducem inspirație, motivație și idei despre pedagogie și tehnologie… chiar de la alți colegi, educatori și pedagogi dedicați.

În primul episod, Elena Coman îi are alături pe Ana Clara Grecu și Vasile Brasovanu, într-o discuție despre tranziții: de la online la offline și invers, de la școală la vacanță… în condiții încă actuale de incertitudine. Aflați direct de la ei cum au navigat aceste tranziții ca să sprijine învățarea elevilor lor.

broken image
  • Ana Clara Grecu este învățătoare la Liceul Tehnologic Carol I Valea Doftanei, este ambasador Îndreptar Digital și entuziastă a utilizării cu sens a tehnologiei la clasă
  • Vasile Brașovanu este învățător la Școala Aletheea, fost învățător Teach for Romania, trainer și creator al Jurnalului Profesorului Reflexiv 

Sperăm ca exemplele lor despre tranzițiile pe care le-au trăit la clasă și în afara ei să fie un ghid bun și pentru voi.

Mai puteți asculta Sinapse și pe: