Întoarce-te la site

Absolvenții cursurilor Asociației Techsoup beneficiază de reduceri și resurse ECDL România gratuite

#TechsoupPentruEducație #AsociatiaTechsoup #TeachSmart #ECDL

În calitate de cadru didactic din învățământul preuniversitar și absolvent/ă al/a cursurilor Predau Viitor, puteți beneficia, începând cu 1 noiembrie 2021 (până pe 31 octombrie 2022), de resurse gratuite și reduceri ECDL.

Beneficii ca absolvent/ă Predau Viitor:

  • 15% reducere la achiziţionarea prin Contul de candidat ECDL (cu plata online cu cardul) a seriei generale unice de înscriere în programul de certificare ECDL. Examenele ECDL se vor putea susţine ulterior contra cost, la Centrele de Testare Acreditate ECDL.
  • Resurse gratuite online de pregătire şi evaluare aferente modulelor ECDL Computing (manualul profesorului, manualul candidatului, tutoriale video, simulare examen) şi ECDL Pedagogie digitală (manual, simulare examen). Pentru fiecare modul finalizat, puteți beneficia de 10 credite profesionale transferabile. 
  • Important: Examenele ECDL nu testează cunoștințele și competențele din cadrul cursurilor Predau Viitor, ci sunt o oportunitate în plus oferită absolvenților de a-și certifica competențele digitale generale. 

Despre ECDL

ECDL/ ICDL este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale recunoscut la nivel internaţional în peste 100 de ţări și numără până în prezent peste 15 milioane de persoane înregistrate în program. Informații despre cursurile cu credite transferabile pot fi parcurse AICI.

Despre Asociația Techsoup

Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană. Mai multe despre misiunea organizației și proiectele Asociației Techsoup pe www.asociatiatechsoup.ro